کد خبر : 656 ۲۸ آذر ۱۳۹۵ ساعت [ ۰:۱۹ ]

برگزاری همایش علامه شمس الدین محمد خفری (ره) در جهرم

امام جمعه و رئيس شوراي فرهنگ عمومي جهرم از برنامه‌ريزي براي برگزاري بزرگداشت علامه‌ خفري در اين شهرستان خبر داد. حجت‌الاسلام والمسلمين لطف‌الله دژكام در جلسه شوراي فرهنگ عمومي شهرستان جهرم، با اشاره به ضرورت پاسداشت فرهیختگان و پیشینیان افزود: علامه خفر، عالم و حکیمي نامی در زمينه فلسفه و حکمت، هندسه، نجوم و جبر […]

حجت‌الاسلام والمسلمين لطف‌الله دژكام در جلسه شوراي فرهنگ عمومي شهرستان جهرم، با اشاره به ضرورت پاسداشت فرهیختگان و پیشینیان افزود: علامه خفر، عالم و حکیمي نامی در زمينه فلسفه و حکمت، هندسه، نجوم و جبر بوده است.
او با بيان اينكه علامه خبري اواخر قرن نهم و ابتدای قرن دهم هجري قمري در خفر و کاشان می‌زیسته و صاحب نظر در علوم مختلف بوده و تالیفاتی نیز از وی به یادگار مانده است، گفت: برخی از نسخه‌های اصلی تالیفات علامه خفری در موزه‌های انگلیس نگهداری مي‌شود و حتی بزرگان غرب نیز بر کتاب‌های او مقدمه دارند.
امام جمعه جهرم، اضافه كرد: علامه خفری در عهد صفویه زندگی کرده و بر اساس شواهد تاریخی وی به مذهب تشیع گرویده و ملاصدرا نیز در باب نظریات او مطالبی دارد.
وی افزود: در ۵۰ سال گذشته آثار علامه خفری در کشور مورد توجه قرار گرفته و برخی رساله‌های اين عالم بزرگ  تجدید چاپ شده و بعضي از محققان طراز اول کشور نیز نوشته‌هایی در ارتباط با علامه منتشر کرده‌اند.
حجت الاسلام دژكام بزرگداشت بزرگان و شخصیت‌های شهرستان جهرم را به لحاظ معرفی و پیشینه درخشان اين ديار مهم ارزيابي و خاطرنشان كرد: اكنون نیز در برخی دانشگاه‌ها در مورد نظریات علامه خفری تحقیقات خوبی انجام شده است.
نماینده ولی فقیه در جهرم گفت: از آن جهت که علامه خفری به شهرستان جهرم تعلق داشته اما توجه کافی به وی نشده، برگزاری همایش در سطح ملی یا فراملی در بزرگداشت اين شخصيت برجسته، ضرورت دارد.