کد خبر : 658 ۲۸ آذر ۱۳۹۵ ساعت [ ۰:۲۷ ]

بازديد آيت الله دكتر دژكام از دبيرخانه همایش بزرگداشت علامه خفري (ره) در دانشگاه جهرم

آيت الله دكتر دژكام از دبيرخانه همایش بزرگداشت علامه شمس الدین محمد خفري (ره) كه به مدد الهي قرار است در سال آينده توسط دانشگاه جهرم برگزار شود، بازديد نمودند. در حاشیه این بازدید جلسه ای با حضور امام جمعه محترم جهرم حجت الاسلام دژکام، دکتر عباس زاده،دبیر علمی همایش، نماینده نهاد رهبری در دانشگاه […]

آيت الله دكتر دژكام از دبيرخانه همایش بزرگداشت علامه شمس الدین محمد خفري (ره) كه به مدد الهي قرار است در سال آينده توسط دانشگاه جهرم برگزار شود، بازديد نمودند. در حاشیه این بازدید جلسه ای با حضور امام جمعه محترم جهرم حجت الاسلام دژکام، دکتر عباس زاده،دبیر علمی همایش، نماینده نهاد رهبری در دانشگاه حجت الاسلام بهادری، امام جمعه محترم خفر حجت الاسلام روحانی، فرماندار محترم شهرستان جهرم جناب آقای مهندس صحراییان، رییس دانشگاه جهرم دکتر نادریان،رییس دانشگاه خفر جناب دکتر مظفری،کارشناس دبیرخانه همایش ایمان باغبانی برگزار شد.
در این جلسه ابتدا امام جمعه محترم شهر حجت الاسلام دژکام اهمیت برگزاری این کنگره را بیان کردند و تاکید بر احیا آثار خطی این حکیم را داشتند در ادامه امام جمعه خفر حجت الاسلام روحانی جوانب کنگره را بیان کردند و پیشنهاد برگزاری چند پیش نشست قبل از برگزاری همایش اصلی، در شهرهای مختلف از جمله شیراز،قم،را داشتند.در آخر جناب دکتر عباس زاده گزارشی از کارهای انجام شده را ارائه کردند و از حمایت مجمع عالی حمت، دانشگاه شیراز، دانشگاه قم خبر دادند.
bazdid